Wild

Tog en annan buss till sklan imorse, det vad ganska trevligt att få åka en annan väg och se något nytt så det rekommenderas att bryta vanorna och ta en annan linje. Idag ska jag fika med Eija efter skolan och senare kanske träffa Hanna, mycket trevligt. Ha en fin dag!
 
 

Orättvisa

Läs inte om du är känslig!

Jag förstår inte hur människor kan behandla andra människor och djur på så brutala sätt. Då menar jag inte elaka blickar utan att det finns människor i Syrien som går ut med motorsågar på gatorna och styckar människor, norrmännen klubbar sälbebisar för att sedan misshandla dem för att få tag på deras päls, Rwanda 1994 då flera hundra tusen människor dog i folkmord. Har sälbebisarna någonsin gjort något ont mot oss människor? Är det rätt att människor ska sågas itu för att de tillhör en annan religion? Att folk ska ligga döda i högar för att de föddes in i fel ras? 

Idag såg jag en video som jag både ångrar och inte ångar att jag såg. 
I Kina jobbar även de med pälsindustri och får sin päls från kaniner. De spärrar in kaninungarna i gallerburar så de växer till sig innan de tar ut dom, spänner fast alla fyra tassar så de inte kan göra motstånd, sedan sätter de sig så de har kontroll innan de med sina bara händer sliter av deras päls. Det rinner blod och kaninerna skriker högt av smärta och rop på hjälp. När kineserna är klara med dom är de helt rödflammiga, de ser ut som flådda kycklingar och då spärras de in i sin bur igen där de får sitta ca tre månader tills deras päls har växt ut igen, då blir de ännu en gång hämtade. Detta pågår från att de är unga ända fram tills de dör. 
En kanin blir ca 8-10 år men dessa kaniner blir bara 2-5 år för att de misshandlas så brutalt att deras kroppar inte orkar. 

Vad gör människan till en så ond varelse? Hur kan människor drivas till detta? Dom blir hjärntvättade, tvingade. Men kan de någonsin gå och lägga sig på kvällen utan att känna sig skyldiga? Vissa kanske kan, vissa inte. Människan är så otroligt egoistisk och jag skäms så jäkla mycket över att oskyldiga sälbebisar och kaniner får lida och dö i förtid för modeplagg och pälsjackor. Människan är en äcklig ras. 

Direkt efter kaninvideon började vi kolla på att adoptera hemlösa kaniner och förhoppningsvis kommer det kanske flytta in några mysisar här framöver. 
Jag vill inte vara en i mängden som vet att det händer och blundar för det, jag vill vara den som står upp och gör något för sättet som används för att få päls är oacceptabelt. It's on.

 

Godnatt världen

Jag är så jäkla tacksam för alla fina människor och saker i mitt liv. Jag är tacksam för min fina familj, mina underbara vänner och min älskade pojkvän. Jag är tacksam för att jag bor i Sverige där vi varken har krig eller några stora naturkatastrofer. För att vi har mat så det räcker, tak över huvudet och att vi kan säga öppet vad vi tror på och tycker. 

Imorgon när jag vaknar ska jag inte tänka "åhnej, jag vill inte". Jag ska tänka på allt jag är tacksam över att jag har. Godnatt och sov gott vackra du.




Frasse

Idag på håltimmen drog jag, Hanna och Karro till Willys där vi köpte ett 6-pack snickersglass och delade på tre och en påse Frasse, alltså typ kinapuffar men bättre. Sjukt värt! Jag och Hanna ska spela bingopå bingoåttan någon dag med frasses, doris, biopopcorn och saft. Haha standard. 
Mitt älskade mobilskal pajade förut, jag är förkrossad... Jag måste handla nytt! Det var sånt där man klistrar på direkt på telefonen från Bik Bok. Det står på listan att införskaffa nytt de närmst veckorna!
 
 
Nästan allt ramlade av... Kaos!

Som en orkan kan jag svepa bort dig

Idag är en sån där kväll då allt känns så fruktansvärt segt. Jag borde egentligen sova men istället ligger jag här och funderar på massor av saker som jag inte borde tänka för mycket på alls. En sak vet jag i alla fall. Jag ska aldrig mer lägga mig för någon annan. Jag ska stå upp för mig själv på riktigt nu, något jag har vart otroligt dålig på fram tills nyligen. Jag ska inte låta andra människor köra över mina känslor. Det är jag färdig med.
 
 
Foto: Emma Fernhagen

She took the midnight train going anywhere

Nu sitter jag på det sega tåget hem, vi var tvunga att stanna och vänta på någonting i ca 15 min så vi är redan försenade, inte kul. 
Det känns inte alls bra att lämna mitt underbara Göteborg och åka tillbaka till lilla Örebro och skolan med plugg imorgon, nae, det lockar inte men måste man så är det så även om jag mer än gärna skulle vilja bo i en storstad. Även denna gång har jag fallit in i dialekten och kommer antagligen prata Göteborgska den närmsta timmen. Alltid lika intressant! 

Idag har vi i varje fall julhandlat lite på Frölunda torg, känns bra att ha börjat med året julklappar faktiskt. Hörs senare, puss


Min morbror: påven.

Goa människor

Har en så rolig morbror! Påväg upp i trappuppgången snubblat han och är nästan och knackar på hos grannen med skallen. Igår missade han dörren när han skulle luta sig mot den och bara försvinner. Det är kul att ha folk omkring sig om kan bjuda, det gör livet roligare!

Förut tog jag med min kusinen och fikade innan vi gick på konsert där vår morfar/farfar spelade Josef, bästa jag någonsin sett haha. Efteråt var vi ett gäng ur släkten som åt Tapaz på Vasagatan, mysfaktorn var mycket hög! Nu ska vi fredagsmysa hos morfar. Ha en fin kväll! 




Life's a game made for everyone

Jag drog från skolan vid ett p.g.a huvudvärk och att jag ska med ett tåg senare till Göteborg och umgås med familjen denna helg och behövde vila lite först för att orka med resan för med min tur så hamnar jag säker brevid en missnöjd skrikande ettåring och med min huvudvärk skulle jag få både spader, hjärter och klöver på den stackars ettåringen.
Egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, jag är ganska vilse just nu, jag är osäker på vad jag håller på med överhuvudtaget haha.
 
En sak vet jag i alla fall och det är att André och jag firade ett halvår igår, satan vad fort det går! Han är den bästa som finns, det är ett som säkert.
 
 
 

Pizza

Har precis suttit och lyssnat på Andrés rep, bandet är sjukt bra! Nu väntar vi på våra pizzor på Parken och läser skvallertidningar!




Kall dag

Idag hade vi utedag med klassen och vi skulle laga mat i skogen. Det var så otroligt kallt! Jag kände varken mina fötter eller händer och jag har nog aldrig vart så otroligt glad över att komma hem till just badkaret och slippa frysa mer eller fortsätta att lukta rök från elden. Senare gjorde jag i ordning en kopp varm choklad och sov middag efter det, så värt! 

Nu på kvällen åkte jag med min mor och syster och införskaffade några välbehövliga saker, nämligen jenas och skor. Nu får vi sluta här för jag somnar strax, sov gott! 


Sallad

Jag vill ha sallad, mums.




Förvirrad

Mitt huvud och sinne flyger fram och tillbaka i ett mycket förvirrande tillstånd. Mina beslut och val förändras redan dagen efter, om och om igen. Jag försöker göra vad som får mig att må bra, att omge mig med människor som gör mig lycklig. Men om jag väljer bort det som jag inte vill ha i mitt liv eller försöker säga ifrån, blir jag automatiskt egoistisk? Jag känner mig inte sååå egoistisk men jag vet inte vad andra upplever, själv är jag bara  helt borta, fattar ingenting, jag får sova på saken. Godnatt på er.


I will be here

Jag har inga ord. Jag vet inte vad jag ska skriva eller vad jag ska skriva om... Idag är det iallafall tisdag. Hejhå!
 
 

Måndag

Det slutade med att efter jag och André gick en kvällpromenad igår kväll så somnade vi hos mig helt oplanerat. Vi var väl båda väldigt trötta antar jag men vid halv sex ungefär så vaknade jag av att hans mamma ringde och frågade vart sjutton han höll hus och vi bestämde att det är ganska ovärt för honom att dra hem halv sex på morgonen och att han lika gärna kan stanna kvar och sova över. Eftersom att båda hade sovmorgon så gick det bra, sjukt mys att börja en måndag och vecka med att vakna och kunna krypa ihop i min älsklings famn och bara ligga där och småsova en stund.

Dagen har annars vart rätt så seg, var hungrig nästan hela dagen så nu när jag kom hem så käkade jag upp ett halvt paket flingor, så kan det gå!
Nu ska jag nog faktiskt sova middag!


Working bee

Nu sitter jag och chillar med Sabina i en soffa på ett ålderdomshem. Idag jobbar vi som höstmusikanter och spelar musik för äldre, mycket uppskattat men jag är sjukt trött om vill bara sova. Så kan det vara.

Konsert

Nu ska jag mysa en stund med familjen innan jag och saga tar bussen in till stan där vi ska möta Emmy. Vi ska sedan iväg till Kulturhusets B-sal där Andrés band har spelning klockan 21.00. Det kommer med andra ord nog att bli en väldigt mysig och bra kväll och om du inte har några planer för kvällen så gör du helt rätt i att traska iväg till Kulturhuset och ner i B-salen och digga musik! Eventet börjar 20.00 och 21.00 spelar hjärtas band Last Wish of the Silverfish så komsi! Ha en myskväll, puss


Mys

Nu sitter jag och äter risifrutti och kollar på en Johan Glans film, han är för kul, jag har faktiskt följt honom i ett par år, sjukt kul snubbe!

Ikväll ska jag och Emmy på Andrés konsert och min storasyster kommer hem vid fyra tiden, helt ok dag.

Old one.

Uppdaterar sen



Kvällspromenad

Var nyss ute på en mysig kvällpromenad. Kände att jag behövde komma ut och röra på mig lite innan jag ska sova så det blev nog runt fyra km, en runda jag traskade nyduschad i pyjamas med myskläder och tjock jacka över, very hot. Typ inte alls men sjukt värt! 
När jag kom hem gjorde jag mig en kopp te och mös i soffan med mamsen som jag för övrigt hör intill mitt rum att hon somnat. Hon snarkar nämligen så extremt så det är värre än ett startade flygplan, eller kanske inte så illa men nästan! 

Imorgon börjar jag klockan nio, det duger ändå helt okej. Provade förresten något nytt igår natt, nämligen att sova med rullgardinen uppe så det är ljus i rummet när jag vaknar, lyckades jag ta mig upp för det? Neheedu, det kan du ge dig på. För bövelen, varför ska det vara så svårt att vakna? Skärpning!

Godnatt, sov gott och kram!

Nyduschad, ofixad, trött och klar för att sova, mys!

Dagens körlektion

När jag är ute och övningskör är jag rädd för många saker som t.ex. människor, både gående och cyklister, andra bilar runt mig, människorna i dom bilarna osv. men idag backade jag in mellan två bilar, något jag har vart livrädd för, jag är nämligen sjukt orolig att jag ska köra in i någon annan bil. Detta gjorde min dag! Det är nämligen en spärr jag har haft och nu är den borta! Känns otroligt lättande! 

Nu ska jag käka och chilla, hörs sen! 

Sommarbild! 

Mys

Nu ligger me, myself and I nerbäddad i sängen och kollar på Tonårsbossen. Så otroligt roligt hur många tonåringar som inte har en blekaste aning om hur dyrt bil och mat egentligen är. En killar satte 1500 kr på mat för en månad och det ska räcka till fyra personer... Det räcker ju snarare ungefär en vecka liksom. 
Jaja, tänker ta natt snart och satsa på le school imorgon! Godnatt!




Jag är en storm från ingenstans

Nu har jag vart hemma från skolan i tre dagar, inte för att jag är döende utan för att det händer något varje gång jag ska iväg till skolan. I

går skulle jag till skolan efter mitt läkarbesök men efter besöket ville jag bara hem och krama klubbad för jag har en ordentlig inflammation i örat, jag blev av med en skadad del av trumhinnan som de sög/rykte bort och tappad på fyra rör blod för att kolla infektioner, järnvärde och massor av saker som jag redan har glömt för det var bara massor av bokstäver. 
Dessutom är jag fruktansvärt rädd för blod och sprutor så de fick byta sköterska för jag höll på att börja gråta och kände mig nästan färdig att svimma. Min pappa har vänligt skrämt upp mig då han har tagit mycket blodprov i sitt liv och det har vart svårt på honom få kärlen drar sig undan och de får försöka flera gånger i båda armarna för att hitta rätt så han kommer alltid hem med 4-5 plåster haha. 

Idag skulle jag till skola. Men fick som sagt migrän inatt så jag kom inte iväg till skolan. Usch vad tråkigt det är! Jag är så trött på att vara hemma, jag vill faktiskt till skolan för jag hatar att känna mig helt alone och missa massor av arbete! Satsar stenhårt på imorgon nudå! 

Jag och min pappa i somras.

Godmorgon

Godmorgon! Tänkte blogga igår kväll men kunde inte. Hade nämligen André hos mig igår kväll men det blev bråttom för honom att åka (förlåt hjärtat!) hem för helt plötsligt började jag må illa och känna mig helt borta, fick sprängande huvudvärk och det bara dunkade i huvudet och började kallsvettas och skaka. Väckte då min mamma som sa att det nog var migrän och det blev en jobbig natt. Har inte kunnat kolla på telefonen förens nu ens. 

Jag som hade taggat skola och allt träffa alla och jag som skulle iväg idag ligger nu alltså nerbäddad i mitt mörka rum med telefonen på lägsta ljusstyrkan. Mysigt? Visst men åh så tråkigt, hatar att missa massor.... Menmen, nya tag imorgon! 

Ha en fin dag! 


Saknar...

envy


Godmorgon

Godmorgon mina fina, har ni sovit gott och drömt om nutella? Förhoppningvis har ni det haha. 
Nu på morgonen ska jag vara på Usö och bråka med dem om mitt öra klockan 09.15. Jag hoppas på att bli tagen på allvar, något varken jag eller mamma brukar bli på den avdelningen. Bara att ta nya tag och se vilken tid vi får lämna det stället, kan bli 09.30, kan bli 12.50 beroende på bedövningstid och sånt. Skolan blir alltså kanske av, kanske inte, det återstår att se! 
Ha en mysig, fin och trevlig dag!

Bild från Rhodos.

Hemma

Idag håller jag mig på hemmaplan då tvättmaskinsljudet har drivit (och driver mig fortfarande till vansinne) mig till vansinne hela natten och gjort så att jag inte har kunnat sova utan bara har stirrat på väggen ovh lyssnat på det. Därför har jag sovit sjukt dåligt och har fortfarande ont i huvudet som jag har haft i cirkus fyra dagar nu. Ska faktiskt bli skönt att få komma iväg till Usö imorgon! 

En en toppen dag på er iallafall!




Mig äger ingen

Kom precis hem från bion där jag såg Mig Äger Ingen med min kära mor och syster, jag och syrran gav nämligen mamma en biokväll där vi står för att kostnader och hon fick välja film i förädelsedagspresent. Hennes val landade på Mig Äger Ingen och det är jag sjukt glad över för den var otroligt bra! Skådespelarna var fantastiska och gjorde ett sjukt bra jobb, verkligen! 
Vanligtvis blir jag uttråkad av filmer då jag tycker att 1,5-2 timmar är länge att sitta still och jag blir lätt uttråkad men denna var riktigt bra så det var absolut inga problem! 
Kan rekommendera Mig säger Ingen till alla som funderar på att gå på bio, sjukt bra handling och otroligt proffsigt och bra gjord! 




Nostalgi

Idag är det ju fars dag och då ska hela familjen åka till något nostalgicafé en bit utanför stan där det finns fräna bilar och motorcyklar för det tycker pappa är coolt så vi ställer upp idag!

Jag har legat och lyssnat på min tvättmaskin som stör mig otroligt mycket just nu hela morgonen och blir tokig på det jäkla ljudet! Det har aldrig stört mig såhär mycket! Nej, jag menar inte att jag har en tvättmaskin i rummet bredvid utan att jag har en tvättmaskin i örat fast bara jag hör den såklart, det är inte så kul... 

Bild; weheartit

Lördagskväll

Denna lördagskväll har jag legat hemma och kollat Ensam Mamma Söker. Jag har sedan ett antal veckor dragit på mig någon infektion som bara blir värre och värre, jag är fruktansvärt trött och hänging, har extrem huvudvärk, fryser, kallsvettas och skakar okontrollerat ibland, ont i muskler, ont i skelettet, kroppsdelar låser sig, jag är svag och mitt inflammerade öra är ett slagfält! 
Därför håller jag mig hemma denna helg men det är helt okej för jag är inte så sugen på att fara ut någonstans.

Snart kommer jag nog somna, ni får ha en mysig lördag! 


Har iallafall fått låna älsklingens tröja, för mys.

Tankar kring Kevin Walker

Jag fattar inte vad Kevin Walker gör i Idol eller rättade sagt varför han är kvar?! Alla andra är så mycket skickligare sångmässigt och kan bjuda på shower medans han mest ser nervös ut och står still? Är han kvar för att han är snygg? Kanske? Jag tycker verkligen inte att han är snygg, jag förstår inte vad han gör kvar i tävlingen? 

Det faktum att han särbehandlas gör mig ju inte mindre irriterad på honom, jag tycker verkligen inte att det är ok att han ska få flygplanstider flyttade, matcher flyttade, inspelade sändningar osv. Han han gett sig in i Idol får han förfan koncentrera sig på det?! 
Han missar ju alla möjliga rep och övningar och lägger bara knappt sin halva energi på idol vilket gör hans framföranden halvdåliga medans de andra deltagarna sliter som djur! 

Ta de andra deltagarna som exempel:

Erik Rapp är bland de sångmässigt skickligaste människorna som vart med i tävlingen och gör lysande framföranden om och om igen. Han är en riktigt duktig artist som även skriver egna låtar och gör sig egen grej av varje låt han ger sig på!

Elin Bergman har tydligen inte varit hemma en enda gång sedan idol drog igång för två månader sen. Hon har tillfälligt flyttat till Stockholm på heltid för att lägga all sin energi och sin själ på Idol och gör alltid lysande framträdanden och bjuder på en riktig show varje fredag! 

Matilda Melin har i princip gett upp skolan för att delta i idol! Hon är riktigt duktig när hon väljer rätt låtar och jobbar stenhårt för att förverkliga sin dröm, varför ska hon åka ut och Kevin gå vidare då Matilda förra veckan klev upp på scen med ett knä som var draget ur led medans Kevin fick den HELT SJUKA förmånen att förinspela sitt framförande?!

Reglerna har ALLTID vart att kan du inte vara där och delta så åker du ut! Punkt slut. VARFÖR söka till idol när du vet att du har ett fotbollskontrakt som inte går att upphäva? Jag förstår om någon säger att "kontraktet går inte att bryta". Men för bövelen, det visste han ju om, varför är han inte lite jäkla klyftigare och söker så fort kontraktet har gått ut och han faktiskt har tid?!
Du har fan en egen tävling, pls, lämna idol, du får så sjukt orättvis särbehandling att jag fattar inte att du inte ens själv reagerar? Du har ingenting i idol att göra, idol är en tävling med spelregler och kan du inte följa dom, LÄMNA FÖR FAN! Till och med de andra deltagarna har börjat UTTALA sig om hur orättvist behandlat du blir och att de känner att det är jobbigt, ha lite empati och inse att du borde lämna idol.

Det värsta är att NÄR ska Kevin Walker ha tid för en karriär? Direkt efter idol kommer han gå tillbaka till sitt fotbollsspelande och jobba på det för det finns ju som sagt ett kontrakt, låt någon annan vinna istället och få det skivkontraktet, någon av de idolerna skulle säkert kapa av sin arm för det istället för dig som låter dig själv vara tv 4as guldgris och rycka på axlarna till detta inlägg? 

Fattar inte du att medans du tryggt sprakar boll på planen finns det andra där ute som jobbar arslet av sig och skulle ge upp allt, precis ALLT för bara chansen till att kanske upptäckas. Sluta leva i dig egen bubbla och inse att om du har någon stolthet i kroppen så lämnar du idol så någon av Jens, Erik, Elin eller Sandra som lagt ner hela sitt liv i idol kan stå som värdig vinnare. 

Detta är mina egna åsikter, feel free att käfta emot, dödshota mig eller hemsöka mina drömmar. Jag står bara för vad jag själv tycker. Jag har inget emot Kevin Walker som person, det är hans handlingar och sätt att tänka som jag inte förstår. 

Mina favoriter<3



Grubbel

Igår tog jag min första riktiga körlektion! Det var kul, har bästa läraren också, han är nog t.o.m lugnare än en filbunke! Perfekt för mig som hetsar upp mig och jämt får panik i trafiken! 




Fredag

Jag var så extremt trött imorse! Min säng var så sjukt mys och jättejobbig att lämna men med viljestyrkan tog det bara 20 minuter haha. Idag har vi haft Tema, Matte och Idrott, en helt okej fredag faktiskt, det brukar vara segt men idag gick det fort. 

Ikväll ska jag sega, har inte alls lust att dra ut, ligga hemma, sega och äta glass känns som en mycket mysigare plan. Jag kanske även får sällskap av hjärtat!

Kan inte sluta skratta... 

Tårta

Nu har vi fikat och myst med familjen, mycket trevligt!
Tack vare Karro har jag världens bästa födelsedagspresent till André! Tack! Du är ett geni! Jag funderar på att ta en kvällpromenad och sedan sova tidigt! Ha en fin kväll! 




Bara glad att vara här!

Har haft en mysig dag, hade sovmorgon, fick godkänt på matteprovet och har fikat med André. Ikväll ska vi mysa med familjen och fira mitt matteprov för att jag fick godkänt på matten fast jag har haft så svårt och krångligt med det! Den 21a närmar sig och jag har ingen aning om vad jag ska ge älsklingen på halvårsdagen... Jag får komma på något bra! Tips är välkomna, inget stort, bara något litet men gulligt! 




Kaos

Dagen var kaos, allt har vart kaos, dålig morgon, dålig film i skolan, huvudvärk, hänging, trött, otrevlig skolsköterska, drama, Hagalundsbacken osv. Nu ska jag lägga mig och sova så dagen tar slut någon gång. Har sovmorgon imorgon iallafall, det är ett plus! Nu ska jag inte vara mer negativ och puss på mina fina som alltid ställer upp, ni är guld<3 

Gammal bild

Så otroligt ledsen

Jag blir så ledsen. Varför ger sig människor på andra för att medvetet såra dem? Människor du absolut inte känner eller har koppling till? Tänk dig att någon du inte känner vill ta ifrån dig det bästa du har, det du älskar mest i hela världen och skulle gå på eld för. För vad? För att den vill såra dig? Varför? För att du har det den vill ha?

Människor du aldrig någonsin har pratat med, som inte vet vem du är eller hur du är? Vad du har för upplevelser bakom dig? Som inte vet vad du går igenom och kämpar med. Jag blir så ledsen. Hamnar du i denna situation förstår jag dig. Varför jag? Vi har ingen relation till varandra, du vill bara ha vad jag har och såra mig. Men jag är starkare än så.




Tisdag

Tisdag är vår chilldag, vi har bara två lektioner och slutar 13.25 vilket känns som en ganska bra sätt att starta lovet på. På förmiddagen hade vi tema i två timmar och vi körde ett rollspel som var ganska intressant. Vi var uppdelade i sex olika lag och sen skulle vi producera olika varor för att sedan sälja dem till banken. Dock fick vi olika verktyg, material och förutsättningar och var tvunga att förhandla med varandra eller stjäla det vi ville ha eller behövde från något annat lag medans spelreglerna och värdet på produkterna hela tiden förändrades. Det var faktiskt roligt och ett bra sätt att visa hur världsmarknaden och industrin fungerar mellan I och U-länder! 

Nu på eftermiddagen hade vi teckenspråk och läraren släppte oss tidigare för vi var så ofokuserade och hon orkade nog inte mer haha. Nu ska jag iallafall hem och kolla på serie en stund. Ha en fin dag! 




Nattblogg

Imorgon ska jag upp tidigt, klockan är redan tolv och jag är fortfarande vaken. Standard. Jag kan inte lägga mig tidigt, jag vet typ inte hur man gör. Det är ganska jobbigt. Nu ska jag iallafall äntligen sova. Godnatt och sov gott! 




Studiedag

Idag har typ bara min skola studiedag här i Örebro och det är helt ok att ha en extra dag ledigt! Lovet har gått så sjukt fort nu och jag vill inte alls börja skolan imorgon igen, en extra vecka skulle ju inte vara helt fel! Dock får jag väl gilla läget ändå och traska iväg till skolan ändå de närmsta 6 veckorna tills det är jullov! Det känns ändå som att det kommer gå ganska fort fram till jul nu eftersom att det händer massor av kul saker nu! Den 21 november firar jag och mitt hjärta ett halvår tillsammans, den 5 december fyller han år den 13 december är det Lucia som jag älskar plus lite andra småsaker! 

Igår kväll var jag och hjärtat ute på kvällspromenad och sedan låg vi hemma i hans soffa, drack choklad och gosade. Det var ganska så jättemysigt! Idag kommer han hit istället för att min brorsa som är är på besök från Stockholm just nu vill träffa honom. Jag ska nog vara lite hjälpsam och bespara min mamma lite ansträngning och laga middagen ikväll så den är klar när hon kommer hem! Ibland är jag bra att ha typ haha. Ha en otroligt fin dag och kom ihåg att du är fin!




Blandade bilder på min kärlek ❤️

125

Idag handlade Malin och jag godis för 125 kr. Förstår du hur mycket godis det är? Otroligt mycket! Det värsta är bara att vi snart har ätit upp hälfen. Till det handlade vi tre liter läsk, hur vi tänkte vet jag INTE. Bara inte igen! 




Harry Potter

Nu ligger jag och Sabina i varsin soffa och ser på första Harry Potter filmen med massor av popcorn, chips, vindruvor, choklad och juice. Jag har sovit ca tre timmar inatt, det känns sådär men jag är förvånad över att jag inte är tröttare än såhär! Vi var nämligen uppe med tuppen och har redan hunnit duscha båda två och vart till Coop och handlat! 

Jag har förresten blivit jätteförkyld, det känns inte alls bra! Är helt röd om nosen... 




Yolo

Nu är jag hos Sabina och vi chillar, kollar på film och myser! Gänget drog nyss och vi har haft en mycket trevlig kväll. Helt ok. Hoppas ni har haft en mysig lördag! 



Cozy

Imorse vaknade vi vid nio-tiden och låg kvar i sängen och gosade och åt godis ganska länge haha, runt tolv drog mitt hjärta hem för han skulle äta lunch hemma och då åkte jag och mamma ut och övningskörde! Det gick faktist jättebra så jag är nöjd! Nu har jag nyss ätit en bakad potatis och snart ska jag sätta mig och locka håret inför kvällen. Hoppas har haft en fin dag hittills! 


Bild på Emmas hund Rex, så söt! 

Mys

Nu ligger jag i Andrés armar och kollar på tv, han är nämligen tvungen att se idol med mig på fredagar haha. Förut var vi på eldfesten med mamma och min syster och sedan åt vi middag hela familjen. En väldigt mysig fredag alltså! Ha en fin kväll! 





Angels to fly

Emma fotade mig i min Halloweenkostym idag. Nu saknas bara Glorian!
 
Foto: Emma Fernhagen
 
 

RSS 2.0