Seven nation army

Det blev inte av att fota idag så jag och mamma körde på en mor&dotter dag, vi var och fikade på Fröken Brogrens Veranda och sedan har jag fått övningsköra och så har vi handlat lite på Marieberg. Jag fick med mig en ny tröja hem, är mycket nöjd! För tillfället sitter jag och lyssnar på Seven Nation Army med Elin Bergman, idols samlingsskiva har nämligen kommit ut på Spotify! Det är helt ok! Vid 8 ska Saga dyka upp och sova här inatt, mycket trevligt! Ha en fin kväll! 


Smoothies

Igår kväll drog jag till Maja och vi gick till Ica och köpte hallon, blåbär och vaniljyoghurt att göra smoothies på. På vägen till Ica träffade vi André och hans kompis Arvid som var ute och gick, dom följde oss till affären och sedan gick jag och Maja hem till henne och såg på film.  Jag fick även låna en klänning och ett par skor av Maja som passar perfekt på lördag! Så det blir bra. 

Nu börjar teorin om 20 min och sedan ska jag fota med Sabina och Emma! Ha en fin dag! 




Lunchdejt

Jag och Sabina gjorde sallad till lunch och nu ligger vi i en hög och slöar på Sabinas rum i matkoma och snackar tjejsnack! Snart ska vi åka upp på stan och gå in på panduro för att handla halloween grejer, fjädrar och liknande! 




All this way

Jag läste aldrig teorin, jag och André poppade popcorn och kollade på fest hos Bagge Wahlgren istället... Så kan det gå! Jag får vara extra uppmärksam idag! Och anteckna massor istället. Åh vad jag önskar att jag var ledig om dagarna istället, det hade ju vart toppen! 

Ikväll ska jag iaf umgås med Sabina och Emma, vad vi ska hitta på vet ingen, inte ens jag. Det blir nog bra, ha en fin dag! 

Gosedjuren haha ;)

Bästa grannen

Idag på teorien pratade vi om miljön och Eco-driving, det var lite sömnigt men gik bra ändå. Nu ska jag bara läsa ca. 90 sidor om trafikregler tills imorgon. För det kommer jag ju att göra också haha. 

Eftermiddagen spenderades hos Daniela, min bästa häst! Vi har känt varandra sen vi var typ nio år gamla och bor nästan grannar och är lika gamla, hon är mer som min syster än en vän! Vi tog i varje fall en promenad och åt kinamat! Mysigt värre! Ungefär när jag gick hem så gick min mamma dit för hon var bjuden på tupperware-party hos Danielas mamma. Mycket trevligt! Nu ska jag kolla på The Carrie Diaries och vänta på att André ska anlända med massor av kramar!

Daniela på promenad! 



Resor 2013 Del 1

Känner att det är dags att få igång denna kategori! Reser gör väl nästan alla, var sig om det är till Karlskoga eller Thailand och det kan vara kul att dela erfarenheter och upplevelser samt att tipsa om resmål!

I år har jag vart utomlands tre gånger på olika resmål. Det har vart otroligt roligt och mysigt att resa mycket men även ganska påfrestande för mig som avskyr att flyga och måste ladda mentalt i flera månader innan plus att jag lätt får hemlängtan. Nu känner jag mig ganska färdigrest för ett bra tag och vill inte flyga på ett bra tag igen haha.
 
Den första Januari i år åkte vi iväg till Teneriffa, jag, min syster, mamma och pappa. Vi bodde i Playa De las Americas som är världens typ bästa resmål! Det är så härligt att lämna snön och mörkret mitt i vintern och landa i 30 graders värme med sol och bad! Vi gjorde samma resa 2011 och bodde på samma hotell och var jättenöjda så vi åkte tillbaka och det roliga var att personalen kände igen oss två år senare!
Teneriffa är en väldig turistö med hotell på rad vilket många kan tycka är tråkigt men jag gillar det! Jag gillar att det är fullt ös och att det är lätt att hitta fler som pratar samma språk och knyta kontakter. Jag älskar helt enkelt Teneriffa och hela familjen med!
 
Blandade bilder från 2011 och 2013

 

Fotodag part II

Foto: Emma Fernhagen
 
 

Cancergalan

Nu på kvällen kollade jag och mamma på cancergalan, jag grät genom typ halva showen, det var så sorgligt att alla själva hade eller hade förlorat någon till cancer. En liten pojke på tre år hade nyligen förlorat sin mamma till bröstcancer och hans pappa hade förlorat sitt livs kärlek. Han får alltså aldrig lära känna sin egen mamma utan kommer växa upp utan henne och behöva fråga sin pappa om vem hon egentligen var. En kille på 19 år dog plötsligt av leukemi efter en lång tids kamp och fick aldrig förverkliga sina drömmar. Själv lever jag nära cancer då flera i min släkt har haft det så jag relaterar verkligen. Cancer är en otroligt orättvis sjukdom som ur mitt perspektiv ofta drabbar de finaste människorna. Det är synd och sorgligt men tillsammans kan vi kämpa mot den! Stöd forskningen, alla bidrag gör skillnad. Vem som helst kan få cancer, din familjemedlem, ditt livs kärlek, din vän, ditt barn eller du själv och vi måste ha de bästa förutsättningarna för att kunna rädda liv.
 

Vuxenpoäng

Idag ska jag på min första teorilektionen på körskolan, det är vuxenpoäng på riktigt! Nej men det blir intressant! Hoppas jag... 

Både pappa och körskolan tycker att jag ska satsa på att ta körkort direkt när jag fyller 18 år vilket är om mindre än ett halvår och jag känner spontant att nja, det blir nog när jag fyller 35 snarare... Men ingen press alls... Nej men kanske nästa höst eller något! Behöver ju inte slita ut mig helt känner jag! 




Happyland

Här ligger jag i min säng i Örebro, i Sverige, i Norden, i Europa, på planeten Tellus och har Amanda Jensens låt Happyland på hjärnan sedan Elin sjöng den på idol i fredags. Det växlar mellan den låten och Agnes version av Lill Lillfors låt En så'n karl, två väldigt olika låtar. Jobbigt värre.

Jag fick med mig Saga på afrodansen förut och det var flummigt! Under ett danspass har vi jagat bort elefanter, tvättat tvätt och trummat på trummor, fullt ös medvetslös! Nej men pls, fråga inte, kommer ändå inte kunna förklara haha men kul var det! 

Imorgon och de närmsta dagarna ska jag på teorikurs på körskolan så jag har lagt mig tidigt idag med min ovän huvudvärken så nu tänker jag sova. Godnatt!

Gulle, ingen aning om vems bild!

Fotodag

Idag var jag och Emma ute och fotade. Vi fotade runt en tegelbyggnad som har vart ett gammalt konsum för att få en ganska kall känsla av bilderna!
 
 
Foto: Emma Fernhagen
 
Åh vad jag älskar svartvit! Bästa effekten!
Lägger upp fler bilder senare för nu ska jag träna, kram!

Godmorgon

Godmorgon! Jag vaknade nyss av att jag skulle dö i min dröm och blev livrädd och ryckte till haha. Det var nämligen ett spöke som skulle hugga mig med en kniv på ett café för att jag tog pannkakorna först, då blev hon lite tjurig. Tur att det bara var en dröm! 

Idag ska jag fota och plugga trafikteori eftersom att jag ska gå teorikursen de närmsta fyra dagarna, jag måste ju någon koll på vad de pratar om! 

Ikväll var tanken att jag ska träna för en gångs skull. Det blir nog duktigt jobbigt men jag blir ju glad efteråt så det får väl vara värt det! Nej, nu är det dags för frukost! Tack o hej!


så mycket bättre

Förut satt jag och kollade på så mycket bättre med päronen och Agnes tolkade en Lill Lindfors låt och det kom så otroligt mycket inspiration till mig! Jag vill ha en egen studio och där kan jag sitta och skapa mina egna låtar  men har jag någon? Nej... I stunder som denna saknar jag estetprogrammet.. Godnatt!


come on skinny love

Nu har André åkt hem och jag ska lördagsmysa med mamma och pappa i soffan. Haha det låter tråkigt men jag älskar hemmakvällar! Är oftast hellre hemma och käkar popcorn med en film och bra sällskap än ute och festar. Det är så det ska vara enligt mig!
 
Åh så seg jag är idag men det är ju första dagen på lovet så det får man vara tycker jag! Dessutom har jag träningsvärk i benen sedan badmintonen igår. Känns sådär att jag blir helt slutkörd efter bara en idrottslektion men så kan det vara ibland!
 
Imorgon ska jag ut och fota men nu ska jag traska ner och sätta mig i soffan med päronen. Ha en fin kväll! 
 

Lördagsmys

Det slutade med att André sov kvar inatt. Jag vaknade vid tretiden och var jättehungrig så då tog vi en nattfika, vi satt och åt bananer mitt i natten, mums. Nu ska vi se på någon komedi och dricka pommac. Myslördag! 

 

 

 bild lånad från weheartit

Idolmys

Nu sitter jag och kollar på Idol med mitt hjärta. Jag följer nämligen denna säsong och jag kan inte missa det haha. Vi har även nyss vart och ätit pizza. Detta är en jättebra start på lovet. Mys.




10 Facts

1. Jag är sjukt morgontrött. Alltså omänskligt morgontrött! De flesta av mina vänner går upp minst en timme innan de ska åka till skolan medans jag går upp MAX en halvtimme innan, ofta 20-25 min innan bussen går. Andledningen är helt enkelt att jag inte kommer upp ur sängen! Det går bara inte. Jag brukar äta frukost på bussen eller cykeln och jag är rätt snabb på morgon så på något sjukt sätt så det ihop endå.
 
2. Jag tycker inte om att bära smink och använder väldigt sällan mascara, det händer kanske 3-4 ggr månaden max, oftast då när jag fotar men annars använder jag det inte för jag tycker det är jobbigt att tvätta bort och jag passar inte så bra i det. Dock tycker jag att det är kul att sminka men allt runt omkring det suger typ haha. Tycker det är tråkigt att många inte vill gå ut utan smink men det är väl upp tillvar och en, själv sover jag hellre på morgonen!
 
3. Jag hade en hamster när jag var åtta som hette allt möjligt men oftast Loppan. Från början hette hon Sissela men syrran blev sur för att hon tyckte det var för likt Cecilia som hon själv heter så vi fick döpa om henne. Sedan kallades hon för Loppan, Cissi, Bävern, Geten, Sötnosen osv. 
 
4.Jag är 175 centimeter lång och är idag jättenöjd med det. Jag hatade att vara lång förut men nu är jag bara glad att jag når ner ända till backen!
 
5. Min familj fikar för allt, vi hittar alltid andledningar till att käka bullar! Vi kommer dö av fetma och högt kolestrolvärde hela gänget, det är ett under att jag inte behöver dras fram på en pulka. Nej, jag ska bli bättre på äta nyttigt, jag vet att jag bra mår bra av det men åh det är ju så gott med fika!
 
6. Jag är värdelös på att passa tider, det är fan mission impossible! Jag beundrar såna som alltid är i tid. Jag och mamma är familjens tidsoptinister medas pappa och syrran alltid står och väntar på oss. Whoopsi Daisy..
 
7. Jag älskar barnbilder! Jag har ett stort collage i mitt rum med barnbilder på mig och min syster och flera fotoalbum, det är så mysigt att titta på dem och minnas tillbaka. 
 
8. Jag är kramsjuk! Jag är klassens nallebjörn som går och ger alla kramar och jag älskar att mysa. Tänk bara film/serie, varm choklad och mashmallows, då är livet helt ok! Särskilt om jag har André hos mig.
 
9. Jag är svenskapolisen haha. Jag hör direkt när grammatiken blir fel och jag både måste rätta. Folk har blivit så irriterade att jag har blivit tvungen att sluta för att ingen orkar längre haha...
 
10. Jag pratar extremt mycket haha, kan inte vara tyst....
 

Så nöjd!

Oj vad snabbt det gick med designen! Det tog typ två dagar totalt och jag är jättenöjd! Jag ville ha någonting enkelt och stilrent, ingenting knallrosa som jag får huvudvärk av utan bara så att det vart fint och snyggt och jag är helnöjd! Kan helt klart rekommendera Daniella om någon vill ha en snygg design på bloggen, hon är snabb och tar inte betalt vilket är ganska sällsynt haha. 
 
Mitt liv just nu ser ut ungefär såhär: vakna, skola, hem och sova middag, plugga som en idiot, sova igen, vilket suger. Åh vad jag vill ut men jag har haft massor av plugg nu innan lovet. Funderar på att sätta mig och plugga på balkongen bara för att komma ut men det känns så ovärt endå. Det suger att jag inte hinner ut och fota något nu men under lovet, då jäklar! 
 
Idag hade jag matteprov och jag trodde jag hade koll på det mesta men nej så fel! Jag ville bara gå och gräva ner mig så fort jag fick se provet. Det känns som att verkligen allt jag har skrivit är fel! Så jag köpte kinamat på vägen hem och satt hemma och tröståt med familjen haha, standard.
 
Jag räknar i princip ner timmarna till höstlovet nu och emellan mig och höstlovet står en temalektion om runskrift, en musikteater av esteterna som vi ska gå på och en 2,5 timmars lång idrottslektion. Vi ska alltså spela badminton. I 2,5 timmar. Imorgon eftermiddag. 
Jaja, lite motion har väl ingen dött av. Om man inte har hjärtinflammation eller astma osv. Nej ska sluta vara så negativ nu och göra klart religionen! 
 
 

Scenbloggen.se/daniellabook

Hej på er! Daniella Book heter jag, och det är jag som har gjort Lindas design, som ni säkert såg på hennes senaste inlägg. Det blev en väldigt enkel och stilren design. Det är liksom enkelt och snyggt! Vill du ha en gratis design utav mig då kan du maila mig direkt på [email protected], eller så kan du nå mig via min blogg http://scenbloggen.se/daniellabookHoppas ni gillar min blogg, och hoppas ni tyckte att Linda's design blev fin!
 

pass

Nu har jag beställt en design av en tjej som heter Daniella Book så den ser jag fram emot! 
Jag är nämligen helt värdelös på att designa, jag fattar verkligen ingenting alls men det blir nog fin. Förhoppningvis kommer den inom någon vecka. 
 
Nu börjar lektionen igen. Vikingtiden. Kul. Nej.
 
 
 

Mobilblogg

Insåg att nya säsongen av The Carrie Diaries kommer ut på måndag! Måndagen då jag är ledig! Lyckan är obeskrivlig! Bara två dagar till och sen är jag fri! Iallafall i typ tio dagar. 

Jag är sjukt sugen på att åka slalom, kan inte vänta till skidsäsongen kommer igång ordentligt! Ska försöka släpa med mig några friends och åka någon gång i vinter. Det blir nog superbra! Nu kliver Emma på bussen så nu har jag sällskap! Ha en fin dag! 

Det får bli en jätteful bild på mig och Emma när vi hade cykla till skolan i spöregn och vi klampade in i regnkläder, helt dyngsura. Haha blickarna...


besvikelsen

Jag har gått runt hela dagen och känt att det är torsdag eller fredag och sedan insåg jag att det är bara onsdag. Förstå besvikelsen! Jag vill ju bara ha lov nu på en gång, det är så jäkla behövligt! 

För att hälla salt i såret som revs upp i mitt hjärta av besvikelsen så har vi matteprov imorgon. Och teckenspråksförhör. Och religionsuppgift som måste in som mindfuckar mig totalt. Vafan? Jag som bara vill klinka på mitt piano och sedan sova. Bu.

Det positiva är iallafall att jag pluggade matte förut och jag har full koll på typ 75% av kapitlet, kunde till och med svara på C-uppgifterna, känner mig som ett geni, weho! Det blir nog bra imorgon! Plus att jag har sovmorgon så jag är ganska så glad ändå!
Nu ska jag sova så jag kan tänka ordentligt imorgon på provet. Hej och tack hockeyback! 





det här med rubriker, bara nej vad jobbigt

Åh vad jag längtar till höstlovet, het galet. Är så sjukt skoltrött ovh av någon anledning är jag så pajad i skallen så jag byter linje och behöver gå om ett år på gymnasiet. Varför gjorde jag det? 
Dock är det ingen ko på isen då jag trivs så bra på temaprogrammet men jag kommer bli sjukt deprimerad när alla mina gamla kompisar tar studenten och jag har typ det jobbigaste året kvar. 
Äsch vafan, yolo typ.
 
 
Sabina och Jos

carpe diem

Gjorde nyss ett långt inlägg som försvann, åh vad irriterande!

Idag fick vi våran MacBooks av skolan, nämligen Airversionen och den kommer bli min nya bästa vän. Lätt att bära på och chill att slippa skolans datorer som tar lika lång tid att starta upp som istiden varande på jorden. Alltså forever.

Dessutom är jag så trött på min skyddsplast på telefonen! Jag vill verkligen kasta den, usch. Den har släppt i hörnen och är typ gul/grå eftersom att de svarta jeansen och allt har färgat av sig. Dock har jag beställt hem en ny plast då det är livstidsgaranti och jag får nya om de krånglar men den anländer ju aldrig så om någon från det företaget ser detta, pls send one. Den är vidrig och jag övervägde att plocka av den och undvika att tappa telefonen till den nya anmälde men två sekunder senare tappade jag telefonen i en glasvas så ödet sa att det var en dum idé. Skulle jag ha sönder min iPhone skulle mamma få spader, skulle ju aldrig få en ny iphone 5 liksom, jag skulle få dras med typ en Nokia 3310 fan. Det skulle ju vara kaos.

Nej, nu ska jag chilla med John Blund, godnatt!




Motivationen är tyvärr på topp just nu av alla tider

Åh vad jag är trött idag, helt sjukt! Kom till skolan förut och så säger vår lärare att det är två timmars film på schemat och släcker ner klassrummet, jag höll på att somna direkt verkligen! Som "tur" är har jag ett möte på stan klockan tio så nu sitter jag istället på bussen och är hyfsat vaken ändå! 

Jag har aldrig haft ett sug på att träna mer än just nu när jag är förkyld! Åh vad jobbigt att inte kunna köra när motivationen dyker upp och dessutom är på topp... Som vanligt kommer jag säkert att tappa den såfort jag faktiskt kan träna, så blir det alltid haha.



 

morgontrött

Åh vad svårt det var att komma upp ur sängen imorse! Jag har otroliga problem med att ta mig från sängen till golvet, det är ju så varmt och gosigt i sängen. Fy, måste börja placera ut väckarklockor i mitt rum så jag måste gå upp för att inte bli döv när de alla ringer samtidigt. 





5 månader

Idag har han vart min i exakt fem månader. Han gör mig så lycklig och jag älskar honom så otroligt mycket! 




halloween

Åh vad jag älskar högtider! Nu är inte halloween någon riktig högtid för mig utan mest en kul grej och en anledning till att klä ut sig! Jag och Sabina har nämligen bestämt oss för att vara ängel och djävul på halloween! Jag ska vara ängeln och hon djävulen sedan ska vi ställa oss på varsin sida av folk och bete oss som ängeln och djävulen som brukar sitta på varsin axel i filmer och serier! Åh vad jag ser fram emot det!

Jag tänkte bära vit klänning och locka håret till det. Vingarna kommer vara hemmagjorda med fjädrar och glitter och även glorian kommer vara hemsnickrad med glitter. Jag tycker det är roligast att pyssla själv istället för att köpa de vanliga barnvingarna på leksaksaffären. Gud så roligt det ska bli att pyssla iordning!

Nej nu är det dags att nanna, har en lång dag imorgon! Natti! 




Lunchdejt

Nu sitter jag och lunchdejtar med min fina vän. På förmiddagen har vi haft två spelningar och så har vi ytterligare två spelningar om en och en halv timme. Vi jobbar nämligen som höstmusikanter så vi åker runt på olika ålderdomshem och sjunger och spelar för pensionärerna. Det är jätteroligt och väldigt uppskattat. Ha en fin söndag! 





Lycklig

Är nu hemkommen från mitt hjärta. Vi har kollat på sunes jul och bakat en rulltårta. På måndag har han vart min i fem månader och idag var det exakt ett halvår sendan vi först träffades. Jag är så otroligt lycklig och älskar honom otroligt mycket. Nu ska jag traska iväg till sängen och sova, imorgon ska jag jobba! 




Sån där dag

Idag och igår har vart såna där dagar då jag har vart så otroligt trött och inte velat göra någonting, bara ligga i soffan, glo på någon bra deckare och inte röra en fena. 






jag

 
Foto: Emma Fernhagen
 
Jag heter Linda och föddes år 1996 i Örebro. Jag går första året på Tema-programmet då jag hoppade av gymnasiet förra året och började om då föregående linjen inte kändes rätt för mig. Bloggens syfte är främst att ha en plats att lägga upp mina bilder på.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0