Jul

God jul på er! Hoppas eran jul har vart toppen! Min jul har vart ett halvorganiserat kaos med borttappade julklappar, tajt schema och folk som verkligen inte kan komma i tid. Fan jag får typ total OCD i dessa situationer, ett riktigt kontrollfreak, usch.
Idag ska jag i varje fall ut på mellandagsrean och försöka hitta något fint att ha på mig på nyår. 
Puss! 


Kaos

Idag är livet k a o s verkligen. Jag har varit lite småsjuk några dagar nu och första dagen på lovet bröt det nu ut ordentligt med halsont, täppt näsa, hosta och feber. Det första mamma sa när hon såg mig förut idag var "oj, vad har hänt?!" För jag ser ut som ett lik verkligen, jag orkar knappt gå upp för trappan. Och allt detta suger så hårt, vet ni varför? 

För jag har en jääävligt bra hårdag!!! Waste of bra hårdagar big time! Idag motarbetar livet mig... Gud vad ytlig jag låter nu, visst men asså riktigt bra hårdagar händer fan inte ofta. Och jag kan inte tröstäta ens för mamma slängde in allt godis i frysen, asså va??? 
 
Nej nu ska bittra lilla jag sova mig frisk såhär klockan 21.00 en lördag, hoppas att ni mår bättre än mig och hoppas ni har en fin helg!
Puss


Det blir en gammal bild för skulle någon se mig nu skulle denne bli livrädd haha.

Can't get you out of my head

Hola! Idag har ca allt som kan hända en dålig morgon hänt mig. Det började med att jag försov mig och blev sen varpå bilen självklart inte är hemma och jag måste cykla till USÖ. I ett försök i att reparera mitt dåliga humör äter jag frukost och mår då senare jätteilla och måste campa i soffan en stund och blir då ännu mer försenad. 

När jag väl ska bege mig iväg ser jag att min cykel har förfrusit och måste springa runt och leta efter nycklarna till mammas cykel som står längst inte i förrådet och jag lyckas välta hela upplagan av julöl som står på vägen ut. 
Jag tar mig upp på cykeln och ramlar nästan omkull i halkan pga av dåligt sikt och snö i ögonen ca femtioelva gånger på vägen under de 40(!!!!) minturarna det tar att cykla.

Kan säga att min hosta nu känns ca 100 gånger värre men nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och hoppa in i duschen! Hoppas att ni får en betydligt bättre morgon och dag! 
Puss!




Lucia 2014


 

tuesday

Just nu sitter jag på svenskan i skolan, fan vad fort den här dagen har gått. För skönt för jag gillar verkligen inte tisdagar. Efter skolan ska jag träffa Sandra och äta Sushi på Yama. För mys! 
 
 
 

söndagsmys

Livet snurrar i en berg och dalbana just nu inför jul. Jag har massor att göra innan jullovet men det är kul när det händer mycket!
 
På onsdag är det sista repet med Örebro Lucia och sen är turnén torsdag, fredag och lördag. Är sjukt taggad, det är så himla kul att få leva i den här bubblan! Gissa om jag trivs som bara den?
 
Helgen blev inte riktigt som planerad. André fyllde år i fredags och planen var bio och middag på kvällen för att fira honom men istället blev han sjuk och vi fick ställa in så jag följde med mina tjejer ut och firade Sandras körkort!
Grattis i efterskott till båda er! Ni är för bra! 
 
Igår var generalrepitionen med Lucian på Lions julfest och det gick bra, det är bara ett par takter på en överstämma som jag är osäker på så jag ska öva på dom och sen måste jag plugga andning på en lått, annars känner jag mig redo och förhoppningsvis de andra tjejerna med. 
 
Nu ska jag strax iväg till gymmet, jag bokade ett pass med en gyminstruktör för jag kände att jag behöver utmana mig själv med nya övningar, jag har lite torka på den biten och det blir bara det vanliga, situps och squats typ, så det ska bli kul med ny inspiration! 
Ha en fin kväll på er!
 
 
 
Tjejmysmorgonselfe!
 
 

RSS 2.0