The Phoenix

Hade en mysig morgon då jag övertalade mitt hjärta att sova hos mig igår natt, herre min gud så svårt det var att ta sig upp ur sängen! Det tog ca en timme och vi fick stressa iväg till skolan sen men det var det värt! Får bara inte nog av hans kramar haha.
 
Igår morse vaknade jag och hade ont överallt, hade extra ont i nacke och rygg och sovit otroligt dåligt så jag var helt slut. Gick upp och åt frukost och klädde på mig men gick sedan och la mig igen då det inte funkade. Sov till halv tolv och mådde mycket bättre efter att ha strechat ut lite. 
 
Favoritbandet just nu heter Fall Out Boy, ni borde verkligen lyssna på deras låtar, för braaaa!
 
 
 

Söndag

Idag är planen att ta mig iväg till gymmet och köra ett ordentligt pass! Sist sprang jag 7,5 km och vi ska se om jag kan springa minst 7,7 idag. 

Igår var det en lugn dag, jag var ute och fotade med Emma på förmiddagen och senare var jag och mamma ute och övningskörde och införskaffade lite grejer. Det som fick följa med hem var en ny vinterjacka för att den jag har haft hittills har gått sönder och har inte vart tillräckligt varm. Vi köpte även två nya tröjor till mig, mycket nöjd! 

På kvällen kollade jag och mamma på Maria wern, det var skönt att vara vara hemma och sega en kväll så jag haft fullt upp hela veckan. Nu ska jag göra iordning frukost, ha en fin dag! 


alive

Har blivit så otroligt dålig på att blogga men det finns inget kul att skriva om nu är det är mörkt och sjukligt kallt. De senaste dagarna har Örebro vart som en frysbox, det bara snöar, blåser och allt har fryst till is. Usch vad tufft det blir att ta sig upp ur varma goa sängen dessa dagar. Kan ju säga att jag längtar lagom mycket efter sommar och sol, att kunna gå ut utan 5 lager kläder. 
 
För tillfället spenderar jag ganska mycket tid på gymmet. Igår sprang jag 7 km plus styrka. Mår så otroligt bra av det!
 
 

Det svänger!

Idag är jag så otroligt mycket gladare än igår, jag och mina syskon satt uppe och såg på Batman inatt och skrattade otroligt mycket åt Catwoman och det gjorde mig bara så mycket gladare! 

Idag ska jag även till Gustavsvik och bada äventyrsbad med André, är supertaggad! Hörs sen! Puss

Älskar giraffer!

2014

Hej på er! Idag är en otroligt seg dag då jag inte ens har gått ut från mitt rum än. Jag vaknade vid tolv och har nu skypat med Sandra men jag ska nog ut och ta en promenad. Just idag känns livet så förbannat svårt och rörigt. Jag orkade inte ta mig upp ur sängen före klockan ett och jag har inte ens orkat fixa någonting i matväg idag haha.
 
Mitt 2014 började så förbannad bra med en underbar kväll och underbara människor, vaknade ärligt talat som den lyckligaste tjejen på jorden den 1 januari och somnade som en enda röra men det löser sig, det går nog över snart och annars så innebär det ett nytt (gammalt?) sätt att leva för mig. I slutet blir det nog bra, ska bara fundera lite först. Nej ska jag sluta babbla och nu måste jag ut innan det blir kolsvart ute. Gott nytt år fina människor!
 
 
 

RSS 2.0