6 facts

1. Jag är jättedålig på att läsa igenom inläggen innan jag postar dem, därför är det ganska många slarvfel i texterna men jag ska försöka bli bättre på att kolla igenom dem!
 
2. Jag hatar att ha stökigt på mitt rum och städar och plockar konstant för att undvika det men ibland hinner/orkar jag inte på ett par dagar och då panikstädar jag tillslut haha. När jag gick på högstadiet och var 13/14/15 kunde jag ha ett riktigt bombnedslag på mitt rum jämt men inte längre! Det värsta jag vet är att ha travar med disk stående på rummet.
 
3. Jag älskar ljuslyktor! Har en bunt av dom på mitt rum, fick flera nya i julklapp och har ganska många sedan innan! Dom är så fina och det är så otroligt mysigt att tända dom och sedan gosa ihop sig med en bok och varm choklad!
 
4. Jag fyller 18 i april och är så sjukt taggad! Inte direkt på att festa och så utan att kunna resa bort i själv i sommar!
 
5. Jag och André älskar filmen Kvarteret Skatan åker till Laholm så i sommar planerar vi att åka till Laholm bara för att vi kan haha.
 
6. Jag läser teckenspråk som tillval i skolan och var duktig i början men ju svårare det blir, ju mer förvirrad blir jag så nu är jag för det mesta helt lost.
 
 

it's a way to loose control

För tillfället lyssnar jag mycket på Agnes, särskit hennes versioner av de andras låtar i Så Mycket Bättre, on är så sjukt jävla svinbra. Hon är verkligen en artist i världsklass, älskar Agnes!
 
För övrigt ska jag in till stan med Elin idag, vi ska traska runt lite och kolla rean och sedan luncha med Micke på La Baugette. Mycket trevligt!
 
Förresten tänkte jag visa upp dagens outfit!
 
 
 
 

Trött

Idag är jag seg men dagens projekt kommer ändå bli att ta mig iväg till gymmet och köra det där passet jag råkade  "glömma" igår då det hände något mycket roligare! 

Den 6 mars åker vi nämligen upp till Sälen! Vi bokade stuga och grejer igår kväll. Vi blir ett gäng på minst 6 stycken då både jag och Cecilia ska ha med oss varsin person. Jag ska ha med mig André, det kommer bli sjukt mysigt! 
Nej nu måste jag kliva upp ur sängen! Ha en fin dag! 


Detta är förresten nyårstoppen

Work out

Nu är jag nyligen hemkommen från mellandagsrean, jisses vad trött man blir av att traska runt där! Fick iallafall med mig ett träningslinne, ett nyårlinne, en mascara och nya jeans hem, är mycket nöjd! 

Senare ska jag nog inviga nya linnet och köra ett träningspass innan Skidresan går på tv ikväll. Ha en mysig fortsatt dag! 


Julafton!

Imorse gick jag upp halv åtta och åkte till André där jag blev bjuden på en mysigt julfrukost med tomtegröt och skinkmacka. Vi bytte lite julklappar och umgicks lite innan jag blev hemskjutsad av André och hans pappa. 

Väl hemma dök släkten upp vid ettiden och nu sitter vi och ser på Kalle Anka efter ett maffigt julbord! Ikväll sitter vi nog framför teven då det får massor av bra program! 

Ha en fortsätt mysig jul! 





Mys

Igår följde jag med Andrè och julhandlade på marieberg, mycket mysigt! Efteråt gick vi hem till honom och klädde deras julgran, slog in hans julklappar och sov middag en stund innan vi åkte hem till mig istället. Här såg vi på julkalendern och några avsnitt av solsidan innan vi somnade igen och vaknade halv fyra lite smått förvirrade över vad klockan var men vi somnade om och vaknade istället tio imorse då han var tvungen att dra hem. 

Nu är klockan snart tolv och jag har ännu varken ätit frukost eller klätt på mig utan ligger nerbäddad i sängen. Standard. 

Ikväll är det uppesittarkväll, mys! 




Rosepedals

Var ute och övningskörde förut, mycket trevligt, vi hamnade en stund hos mormor där vi klädde julgranen och drack saft! Ikväll ska jag nog vara hemma, Örebro är dött idag i min kompiskrets eftersom att alla ska på Håkan idag. 




Vill ha sommar

Jag saknar att det är ljust dygnet runt, saknar att kunna fota i fint ljus hela dagen och gå ut utan vantar. 

I natt hade jag mina tjejer hos mig och vi åt tacos och sov över. Mycket trevligt, förutom lunchade jag även med Sandra på stan. Julmys! 


Önskar mig

Önskar mig jullov, kramar och att sova hela lovet. Fatta vad mys att gosa ihop hos någon nu. Är så jäkla sömning, ska nog sova middag nu, godnatti!

Klar med dessa nu, wie



Paradise

Idag lär vara den mest ovärda dagen att ens gå till skolan. Har bara en lektion och vi sitter mest och slår ihjäl dötid och kollar på Paradise Hotel. Som tur är så är det julbord idag så det är endå någonting som är ok!
Mitt rum håller på att tapetseras om och det är kaos, hittar ingenting för alla mina grejer är nerpackade i lådor och jag har dessutom städat udan alla mina julklappar. Whoooops...
 
 

Födelsedagsbarnet

Idag fyllde min älskade älskling 18 år! Det firade vi med en fika på Fikafabriken, mycket mysigt! Jag älskar honom och är så glad för det är ju hans stora dag! Grattis finaste<3




RSS 2.0