Aj

Hej på er! Hoppas alla har haft en bra påskafton idag! Själv åt jag lunch med familjen och mös hela dagen. Nu på kvällen hämtade André upp mig och vi åkte och åt glass på Sibylla för att stötta Moa som jobbade ikväll. 
Jag och Mosi tänkte ta en cider på satin efter att hon slutade jobbet så jag åkte hem så länge men vi kom inte iväg dit. Moa orkade inte och jag har gått och lagt mig då jag har så otroligt ont i mina leder. 

Just nu bråkar hela händerna inklusive fingrarna, vänsterfoten och båda knäa med mig. Jättejobbigt verkligen. Menmen, finns liksom inget att göra så får hoppas det är bättre imorgon. 

Sov gott darlings! 






Prylar



Detta handlade jag idag. Då mitt hår är så torrt nu efter vintern införskaffade jag keratinolja som tydligen ska stärka håret, osäkert om jag tror 100% på denna magiska olja men det kan ju liksom knappast bli värre än vad det redan är så lika bra att testa! 
"Läppstiftet" hittade jag på hm och föll pladask för färgen, det kommer bli så fint nu i sommar/vår! 

Sedan införskaffade jag även lösögonfransar då jag liksom har råkat misshandlat mina egna fransar på sista tiden. För det första tappar jag sjukt många ögonfransar när jag ska försöka böja upp dom då jag är rätt hårdhänt tyvärr och för det andra har jag nyligen permanentfärgat dem så de är lite trötta och slitna så att säga. Därför tänkte jag försöka leva utan min böjare och mascara ett tag nu och när jag ska va fin blir det ett lager lösögonfransar istället och hoppas att det fungerar!

Dags att slumra till nu några timmar, sov gott görni, puss

April

Äntligen är april här, som jag har längtat! Nu är det vår på riktigt, snart påsk, glada färger, uteserveringarna börjar snart kika igång och fram med vårjackorna och pastellfärgerna! Så otroligt mys! Plus att det nu är sista temat för året i skolan nu och sen sommar, är så sjukt glad över det, vintern har vart extremt lång i år och det är så härligt att det är ljust fram tills sju på kvällen! Tummen upp! 

Förra veckan gjorde jag antagligen vårens bästa köp (hoppas jag!), nämligen ett par Nike air force, jag är så sjukt nöjd och glad! Dom var helt klart efterlängtade! 

För tillfället sitter jag i bilen och väntar på att min syster ska anlända från Stockholm! Sedan jag tog körkort förra året blir det mest jag som hämtar då jag är pigg på kvällarna till skillnad mot mina föräldrar och så särskilt pappa som sommar runt nio-halv tio! 

Idag jobbade jag mellan 5 och 11 imorse och sedan sov jag ett par timmar när jag kom hem då dygnet blir knassnett när jag går upp kvart i fyra på natten, menmen, det funkar tycker jag, man har ju typ hela dagen på sig sen att hitta på något annat! Samma sak för mig imorgon!

Var nyss på Marieberg och handlade lite småsaker så visar när jag kommer hem! 

Mina älsklingar<3

RSS 2.0