11 feb

Idag fyller min granne, bästa vän, partner in crime och sister from another mister 19 år! Jättemegastort grattis till dig Daniela! Du förtjänar den absolut bästa födelsedagen i världen! Love you!
 
Denna bjuder vi på.
 
 
 

Tisdag

Usch, tisdag idag, inte precis min favorit. Många avskyr måndagar och jag har faktiskt inget emot dom men tisdagar är min veckas tyngsta dag så den får ett dåligt betyg. 

Så vad är nytt? 
Jag har flyttat in i mormors lägenhet i några dagar då hon är i Göteborg, det är extremt lugnt och skönt och precis vad som behövdes! André här sovit över två nätter nu så jag slipper vara själv, gosis!
 
Annars har jag matteprov på fredag och ligger förövningar efter i ca allt i skolan. Jag vill verkligen  ta tag i saker men jag orkar inte, är alldeles för skoltrött för det. Dessutom ska jag nu jobba precis hela lovet så då hinner jag inte fixa min skolsituation heller. Det där får lösa sig, det viktigaste just nu är ju att fixa matteprovet. 
Ha en fin dag! 




13

Igår hade jag tänkt plugga ikapp i skolan men det fungerade inte så bra för jag totalt däckade efter kvällsmaten och sov till 8 imorse, alltså i 13 timmar! Har drömt så extremt mycket inatt så jag är helt slut i skallen! Men det kanske behövde bli så, har legat efter en del med sömnen på sista tiden. 

Igår åkte vi längdskidor på idrotten, förberedelserna inför nordkalotten är i full gång nu. Fattar inte att vi åker om bara en månad! Hoppas verkligen att resan blir så bra som den kan bli! 




Mondaymorning

Måndag morgon, vad kan vi säga om det? Inte mycket. Bara att tagga fredag igen! Imorse märkte jag i varje fall det bara blir ljusare och ljusare på morgonen nu! Helt okej! 

Har en timme nu på stan att slå ihjäl, ska kolla på jeans, behöver nya och sen har jag teckenspråk klockan elva. Efter skolan ska jag gymma med Anniepannie, mycket trevligt! Hoppas alla får en bra måndag! Puss! 



Söndagkväll

Jodå, söndagsångesten är på topp för tillfället, kan inte sluta tänka på min svenskaredovisning som ska göras på tisdag. Jag är en sån där jobbig jävel som ska ha A i allt och redovisningar är det jobbigaste i skolan så jag har grovaste prestationsångesten just nu. Not funny alls. Längtar så dammit mycket till onsdag då jag kan slappa av igen eller va nej? Jag har ju matteprov nästa vecka och jag är helt lost. Jag måste ta matten mer seriöst och börja med att faktiskt ta med mig boken hem om jag vill ha ett bra betyg hehe. 
 
Idag traskade jag över till Daniela på förmiddagen och vi tog en promenad där vi för övrigt höll på att slå ihjäl oss innan vi åt semlor som Daniela hade bakat. Hon går nämligen bagerilinjen så ibland får man turen att smaka på hennes mästerverk, inte fel! Hennes balklänning har anlänt och den var sååå fin! Hon kommer se ut som en prinsessa och jag har fått äran att ordna hennes hår så vi gjorde en uppsättning idag. Hoppas verkligen att hon blir nöjd och får den bästa studentbalen någonsin!
 
För tillfället sitter jag i Andrés kök och dricker te och kollar på Pretty Little Liars medans han kategoriserar sin skivsamling, sötnosen. Något för konstigt hände igår. Jag och André sitter i min säng och kollar ner i våra telefoner så han helt plötsligt gör något oväntat morrljud och jag blir så jävla rädd att jag börjar gråta... 
Ibland livet inte lätt men han är det bästa som finns ändå.
 
 
 
 
 

lördagskväll

Var uppe på marknaden en sväng förut med Hanna, mycket trevligt! Känns lite synd att de har flyttat vidare nu, jag tycker det är så mysigt med markader för att alla är ute och staden blir så levande! Nu är det bara att gilla läget och tagga inför sommarkvällarna istället då jag hoppas att fler börjar våga sig ut på gatorna!
 
Usch vad härligt det hade vart med långa ljusa dagar och jeansjacka. Längtar så galet mycket! Fick förresten erbjudande om att jobba imorgon men då jag är så förkyld och krasslig som jag är fick jag tyvärr tacka nej, känns jättesynd. Ska försöka fixa med att få jobba lite nästa helg istället!
 
Hoppas ni får sova gott inatt! Kram
 
 
 
 

RSS 2.0