Freak

Såg nyss Molly Sandén uppträda med nya låten Freak, vad ska man säga? Kan man vara mer begåvad än henne? Kort och gott kan jag säga att det är girlcrush deluxe här, för bra! 

För övrigt har jag nyligen införskaffat en ny cardigan som jag älskar! Denna kommer jag leva i den närmsta tiden: 




Glass

Idag var jag och mamma och åt glass i Stadsparken. Rullade bokstavligen talat därifrån efter en chokladdröm! 





Life

Jag försökte blogga häromdagen men då kraschade inlägget så jag orkade inte börja om men vad som har hänt i veckan är att jag har ätit javafrukost med mamma och syrran, tränat med Hanna, haft myskväll med André, badat med Sandra och lunchat med Eija.

Igår åkte jag och Hanna och hälsade på mamma och mormor i Askersund, badade och åt glass. Jag blev getingstucken i foten och nu, nästan 22 timmar senare är den fortfarande inte så funktionell så jag börjar undra lite när jag borde bli orolig? 

Annars var jag hemma och tittade på film och åt krabba igår med pappsen som åkte till Norrland idag på fiskevecka. Planerna idag beror på hur min fot mår sen, skulle faktiskt vara trevligt att träna sen! Ha en underbar dag fina du! 






today

Idag var jag på ett dans fuego pass i skytteparken med min mor och syster vilket var relativt stelt till en början då det upp en liten publik som kollade på när vi stod där och skakade loss helt offentligt men det gick bra ändå. Fick ut lite av min överskottsenergi som jag var i behov av att bli av med så det kändes skönt att traska därifrån och vara trött i kroppen! 

För övrigt har jag mest jobbat och sovit idag och sett en antal serier däremellan. Är nog serieberoende, har sett ca 28 avsnitt av olika serier på ett par dagar. Favoriterna är bland annat Trophy Wife, The Fosters, Switched at birth och Young and Hungry, riktigt bra grejer! 

Nej nu ska jag sova några timmar, börjar nämligen tidigt imorgon, sov gott! 

Igår var jag på dejt med denna snygging  ochkom till och med ihåg att ta en bild!


This has happend...

Det blev som sagt sommar i år med, bättre sent än aldrig! 

Jag har haft en riktigt mysig sommar hittills och är supernöjd! Jag har bland annat vart på Öland med denna fina kille och hans föräldrar; 


Jag har även gått på bio och sett 22 jump street med min fina syster;



Jag har även sett The Fault In our stars med Sandra, sommarjobbat, solat och tränat massor. Jag känner att jag har kommit in i träningen nu och det är så sjukt kul! Kommer absolut försöka fortsätta så här i höst! 

Idag har jag och syrran på ett zumba-pass på universitet, det var ett riktigt bra och roligt pass! Jag var helt slut och genomsvettig när passet var klart då jag är en sån som aldrig kan göra något halvdant så jag tog ut alla rörelser och skakade på ordentligt! Zumba är svinkul, jag rekommenderar det verkligen till alla som vill börja träna eller hitta någon ny träningsform! 

Nyss var mitt hjärta här och gosade en stund och tittade på tv med mig men nu har han åkt då både jag och han börjar jobba vid sex-tiden på mornarna, saknar att sova över med honom massor men desto mysigare när det väl bli helg!

Det blev ett rörigt inlägg men jag ska sova så det får va! Godnatt på er❤️



Saknade vän❤️

Sommar!

Jag är så otroligt glad just nu, underbara sommar! 




RSS 2.0