Studenten

Först vill jag säga grattis till alla fina studenter, fan va ni är bra! Hoppas ni hade en underbar dag, för det är ni värda! 

Sen tänkte jag i detta inlägg bara prata lite om min egen student som kommer ske 2016 istället för nästa år. Jag har gått om ett år för att jag inte kände att jag hamnade riktigt rätt första året och sökte då om till en nytt program på en ny skola. Denna gången hamnade jag helt rätt och trivs hur bra som helst. Har även världens härligaste klass och världens bästa lärare så jag är verkligen jättenöjd. Självklart känns det lite småsurt vissa stunder att inte få gå ut med mina jämnåriga men då tänker jag "varför ha bråttom ut när jag inte ens vet vad jag ska göra sen?" 

Min student kommer nog att bli helt fantastisk eftersom att jag har så bra människor runt mig som jag kommer att fira min stora dag tillsammans med! Plus att jag får längta ett år extra och när dagen väl kommer så kommer jag vara så sjukt lycklig!

Studentförberedelserna, studentbalen och speciellt studentdagen är nog helt underbara men jag har verkligen no idea vad jag ska göra efter skolan så jag har egentligen inga problem med ett år extra. Och när mina jämnåriga går ut och studenten är över för dem får jag sommarlov och då har jag fortfarande min stora dag kvar att längta efter! Och egentligen, vad är ett år i längden när man har hela livet på sig? 




No

Idag har vart en fruktansvärd dag. En körlektion som gick käpprakt åt skogen direkt på morgonen, mitt recept fanns inte på något Apotek, har vart konstant hungrig hela dagen och jag har en stor redovisning imorgon. Bara nej! 

Det positiva är att jag var hos Emma igår och gjorde brunch! 

Bilder tagna från Emmas blogg
Www.emmafernhagen.blogg.se











RSS 2.0