Sol

För tillfället sitter jag vid slottet i det fina vädret och väntar på Emmy som slutar halv fem. Vi ska äta middag ute och fira att både hon och jag fyller år! 

Dagen var mycket upp och ner, hade ett matteprov idag som gick fruktansvärt dåligt. Jag har nog aldrig skrivit ett så dåligt prov, alla svar kändes helt fel bara men förhoppningsvis blir det bra ändå. 

Imorse hade jag även körlektion, det gick dock bättre! Körde med en annan lärare idag då min var sjuk men det funkade! Och idag är det endast 10 dagar kvar till Frankfurt! 





Plugg

Jag hatar verkligen att plugga och kan inte plugga hemma! Det går vanligtvis bara inte men idag gick det! Jag kan nu hela min redovisning tills imorgon och det känns helt okej!
Dessutom har jag uträttat massor idag, jag har beställt ett nytt bankkort, ett sånt där vuxenkort, köpt en kofta jag har velat ha ett tag nu och jag och Frida har ställt oss i bostadskö hos ÖBO! Ordentliga vuxenpoäng där! 
 
Med min nya kära klocka som jag fick av mamma och pappa på min födelsedag!
 

🐣🐔

Glad påsk på er! Hoppas att ni har haft en bra dag hittills! Igår firade vi Frida som fyller år idag och det var mycket trevligt! När jag kom hem igår tog jag och André en liten promenad och han pussade mig godnatt innan han åkte. När jag kom in igår låg det någonting på min säng från min syster, blev för glad! Imorse fick jag även ett av mamma och pappa. Har världens gulligaste familj!




Bästa

Idag övningskörde jag till Töreboda, 20 mil totalt. Det gick helt okej, trodde inte att jag skulle orka så långt men det gick bra! När vi kom hem igen åkte jag och André till hans mormor och morfar och handlade lite åt dom och fikade. 

Nu är jag på väg till Coop, ska träffa Hanna där och vi ska handla lite frukt och så till kvällen! Det blir så bra så!




18!

En extremt ouppdaterad blogg har jag men det som har hänt sedan sist är att jag fyllde hela 18 år i fredags och mitt liv har inte förändrats ett dugg!
Jag har inte gjort min krogendebut, har inte ens vart ute och tagit en drink, har inte tagit körkort och inte heller beställ någonting från internet! Funderar nu på att klicka hem någonting från typ USA bara för att jag kan! Vet dock inte riktigt vad. 
 
Hade en underbar födelsedag! Jag har verkligen världens finaste vänner och världens finaste familj som uppvaktade mig som dom gjorde! Är så lycklig att jag har dom!
 
Fick även sjukt fina presenter! Fick en underbar jacka av André som jag tittat på ett tag och faktiskt tänke köpa, två fina klockor, lite flytta hemifrångrejer, chokladfondue, skor, kläder, presentkort på SF, en bok, te, ett jättefint halsband, hårspänne, shaker med m&m och ett diadem. Är så otroligt glad och tacksam för alla fina saker! 
 
 
Imorgon ska jag övningsköra till Töreboda där André och hans pappa ska handla motordelar så ska väl övertala mamma att köra lite idag med så jag kommer igång! Ha en fortsatt mysig kväll så slänger jag in bilder på presenterna ikväll! Puss
 
 
 

RSS 2.0