How you remind me

Nu sitter jag på bussen och lyssnar på Beyonces myslåt Halo, så otroligt mysig, tröttnar verkligen aldrig! Lyckades tyvärr inte med att plugga på morgonen , behövde tvätta håret istället så då gjorde jag det så får vi se hur matteprovet går men jag håller tummarna för att det är någorlunda begripligt! 


Glad

Idag är en otroligt bra dag, jag är bara så glad! Imorgon är det fredag och jag ser verkligen fram emot helgen! Imorgon börjar jag inte förens 12.00 för att min klass har engelska på morgonen och då jag läste den kursen förra året kan jag stanna hemma, ta sovmorgon och plugga lite till inför matteprovet efter lunch.

Efter skolan imorgon ska jag åka med Andrés pappa till Säffle där Andrés band ska ha spelning. Jag tänkte ta med kameran och fota och filma massor!  Det blir nog bra ska ni se!


Som vanligt

Skulle alltså ha pluggat matte idag men nej, så blev det som vanligt inte... Istället har jag kollat serier, sovit och klinkat på gitarren, alltså så långt ifrån att plugga som möjligt typ. Känns sådär men något annat som känns bra är att jag har sovmorgon imorgon! Kan alltså sova en timme längre! 

Har insett att jag skriver om sömn i vartenda inlägg, får bli lite kreativ och skriva om något annat men sova är ju min stora hobby... Svårt alltså! 




Time

Idag är en sån dag då jag är på så otroligt bra humör! Jag har sovit jättebra inatt och vaknade upp och gosade ihop mig hos världens bästa och finaste en stund innan han drog till skolan. Då drack jag te och tog det lugnt en stund innan min buss gick. 

Förresten är jag överlycklig för att mina bussar numera tajmar hur bra som helst! Då kan jag sova femton minuter längre på morgonen och det är guld! 




Trött

Idag vaknade jag upp till ett underbart fint väder! Det var så otroligt mysigt att rulla upp rullgardinen och mötas utan solsken! Morgonen blev dock stressig men efter att vi båda hade missat bussen skjutsade Emmys farfar oss in till stan, mycket snällt av honom! 
 
Efter skolan har jag suttit hela eftermiddagen och kvällen på trafikskolan och pluggat teori och vid 16.00 hade jag även körlektion som gick jättebra! Mysdag helt enkelt! Nej nu ska jag ut och promenera med Elin, ha en fin kväll!


Måndag

Har nästan glömt bort att jag har en blogg men nu kändes det passande att göra ett inlägg! Jag hade hur svårt som helst att ta mig upp ur sängen imorse, det kändes sådär att jobba sista dagen på livet och avsluta veckan med att vara helt slut.

Idag har jag möte hela dagen så jag missar skolan och det känns inte alls bra då jag har matteprov på torsdag. Jag måste verkligen plugga hemma! 





Njae

Asså idag är inte kul, håller på att få en visdomstand som driver mig åt vansinne och är på allmänt dåligt och trött humör. Hade dock en kul helg så det kommer jag leva på hela veckan.

Taggar som sjutton till Romme på onsdag med skolan, det ska bli kul att åka! Dock känns helgen väldigt långt bort och det känns ju lite sämre. Längtar galet mycket till sportlovet! Nej nu ska jag se serie, puss!


RSS 2.0